IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов референдум за Brexit е ужасна идея

Никоя страна не е остров, дори такава, която в действителност е, като Великобритания, пише в свой анализ Ройтерс

19:16 | 12.12.18 г. 2
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Последна актуализация: 06:33 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от виж още

Коментари

2
rate up comment 12 rate down comment 5
ABBA
преди 5 години
Нека Сити-то си краде от техните колонии - да пере и препира!Няма само нашият външен дълг и пр. врътки от бюджета на ЕС да ги храни !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 23 rate down comment 1
Momchil_Matev
преди 5 години
Нищо толкова сложно не виждам. Либералната демокрация иска хората да са доволни. Последните 10 години сякаш се прави всичко, за да не бъдат те доволни. С пари на данъкоплатците се спасяваха банки, строят се мега-инфраструктурни проекти, а заедно с всички тези милиарди се краде най-нагло - наши хора печелят поръчките, надзора, работи се със съмнително качество, колкото да се изкара гаранционният срок... И е така в голяма част от Европа. Когато обаче бурята уж премина, тези дето бяха спасявани пак си взимат бонусите, а на корпорациите даже им намалиха данъците.Сега на данъкоплатците им се обяснява, че не трябва да карат колите си или да си купят по-скъпи; че трябва да плащат повече за климат, ток и друга енергия. После пък някой премиер/президент (да кажем Макрон или някой подобен) даже си прави реклама колко мислел за хората и планетата. Ама ти ми взимаш с 20% повече данъци и си мислиш, че съм балък да не съм забелязал и ще ти ръкопляскам?Същевременно тези с парите забогатяват все повече.Ако не се прекъсне тази тенденция и не настъпи кардинална промяна в провеждането на политики и разбирането на обществото и естеството на протестите, ЕС е обречен. Демокрацията в по-общ план - също.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още